Velkommen!
Registrer deg som ny bruker
Bruk minimum åtte tegn, gjerne med blanding av bokstaver og tall
Ordredetaljer
Havnemagasinet digitalabonnement
Havnemagasinet digitalabonnement

Informasjonskapsler/Cookies

Når du bruker våre tjenester lagres informasjonskapsler (“cookies”) og annen data lokalt på din enhet. Dette er filer som lagres i din nettleser og som kan leses av våre tjenester. Informasjonskapsler og annen lokal lagring brukes for å huske innstillinger og tilpasninger du har gjort i tjenesten, samt for å gi deg relevant informasjon når du besøker nettstedet vårt. Informasjonskapsler brukes også for å måle trafikken på våre nettsider.

Lukk

1.Ordrebekreftelse

Når bestillingen er gjennomført, vil du motta ordrebekreftelse per e-post.

2.Personopplysninger

Personopplysninger behandles konfidensielt og oppbevares ifølge norsk lov. Opplysninger er lagret på en sikker måte og vil ikke overgis eller selges til andre parter.

3.Priser og betaling

Alle priser er oppgitt i norske kroner.

Vi tilbyr betaling med tilsendt faktura. Faktura må betales innen forfallsdato for å unngå stans i leveringen.

Havnemagasinet AS forbeholder seg retten til å endre prisene på løpende abonnement når som helst. De nye prisene kunngjøres i bladet, på våre nettsider, eller pr. e-post og telefon. Du kan når som helst si opp abonnementet ved prisendringer.

4. Angreretten

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp, og gir fri angrerett innenfor 14 dager etter betaling. Foretak har ikke angrerett.

5. Oppsigelse av abonnement

Abonnementet løper inntil det blir sagt opp. Ved oppsigelse løper abonnementet ut den perioden det er betalt for. Du vil ikke få tilbakebetalt beløp selv om du sier opp midt i en periode.

Oppsigelse kan gjøres på nett via «Min Side» eller gjennom henvendelse til vårt kundesenter med e- post: abonnement@havnemagasinet.no

6. Reklamasjoner

Kontakt kundeservice med e-post: abonnement@havnemagainet.no

7. Utgiver

Havnemagasinet AS

Alle abonnement selges av Havnemagasinet AS, Fageråsen terrasse 27, 8624 Mo i Rana

Organisasjonsnummer: 922 704 767

01.08.2022

Lukk